Dan velike ljubavi

Read Time1 Minute, 57 Second
Današnji post nastaje sasvim slučajno. 
Na putu od posla do stana mnoge stvari su mi pale na pamet. Neke sam predstavila na insta storiju ali želela sam i ovde na napišem kratak post jer ima onih koji me prate samo ovde.

Moje viđenje Dana zaljubljenih je možda drugačije nego vaše. Neko će možda reći da ne znam da cenim ovaj dan/praznik (kako ga neko naziva) ali svako ima pravo na svoje mišljenje.

Evo i nas 
Za mene je ovaj dan kao i svaki drugi. Zašto, kako? 

Kada nekoga volite to ne činite i ne pokazujete samo ovaj dan već svih 365/366 dana u godini. Mali pokloni se mogu voljenoj i dragoj osobi dati i bez nekog povoda i za mene su značajniji nego kada ih dobijem na ovaj dan. 

Moj muž uvek govori kako sam ja jedna veoma skromna osoba. Davno sam mu još rekla da ne želim  da mi kupuje poklone za Dan zaljubljenih i 8. mart. Lepše je da zajedno odemo u bioslop, pozorište, na večeru…pa čak i da kod kuće ispečemo puni činiju kokica i da grickamo uz neki dobar film.
Eto neka kupi par kesica kokica 😍😍😍
Pre par dana sam na instagramu na profilu mamastena videla jedan veoma neobičan giveaway.
Ona za njega kaže: 
Jedan malko drugačiji GIVEAWAY 🙌

Nema dobitnika jer svi dobijaju! Jedini uslov: • skrinshot poruke (u dm) koju ste poslali za neko dete na www.budihuman.rs (link u opisu profila)

Poklon: Dobijate na mejl nekoliko fajlova za štampu (rodjendanska dekoracija 🎂) Tema nam je 🐘 jer je našem slončetu rodjus u četvrtak i do tada se igramo. Fajlovi sadrže: print A3 za uramljivanje, stikere, pozivnice, čestitke, trougliće za kanap. Sve spremno, samo odnesete u najbližu štampariju. Ovih dana ću objaviti sve sitnice koje sam napravila!

Dakle, nije bitno da lajkujete i zapratite već da budemo humani i pošaljemo sms ❤️ 


Da li je teško da učinimo neko dobro delo i pokažemo bar malo ljubavi koju čuvamo u našim srcima ❤❤❤❤ 
Hajde Danas umesto poklona voljenoj osobi da učinimo dobro delo i omogućimo nekome da uživa u životu i svakom narednom danu. Učinimo humano delo i podržino neku humanitarnu akciju npr.Budihuman.

Pošaljite jedan SMS i biće dovoljno.

O humanitarnim akcijama sam već pisala  ovde.

Hvala što me pratite.

Instagram: @milanassweetlife

Facebook: Sweet Life

5 thoughts on “Dan velike ljubavi”

  1. Panerai watches are undeniably sexy and have an excellent brand image. Not always the watch for when you want something horologically interesting on your wrist, they are a great default Replica Panerai watches for days you want something “simply nice” on your wrist. Still a jeweler in spirit, Replica Panerai Watches strives for that polished high-end look as opposed to being overtly avant garde.Replica Panerai Watches make some of the most eye-catching watches I was finding a new tote Valentino handbags I could use to go to work and also carry my Ipad around when necessary.

Comments are closed.

error: Content is protected !!