Instagram #13 / Healthy foods 2

Read Time1 Minute, 38 Second
Kako je prethodni post dobio dosta pozitivnih komentara nastavljam istu temu.
Ovoga puta neću predstaviti profile na kojima možete pronaći zdrave recepte već profile gde možete nabaviti namirnice za pripremu zdrave hrane ili već gotove obroke/napitke.
I ovoga puta će to biti samo pojedini instagram profili jer je spisak istih prevelik.

  • Prvi na današnjoj listi je definitivno meni omeljeni Granum Srbija .  O ovom proizvođaču ste već čitali na mom profilu ( ovde i ovde ) kao i na instagram stranici. Pored odličnih proizvoda za pripremu hrane imaju i veoma dobre kozmetičke proizvode. Na profilu možete da vidite neke njihove proizvode kao i sjajne recepte gde upravo njih koriste. 
  • Ne znam za vas ali meni je bitno da prodavnica zdrave hrane u kojoj kupujem bude veoma dobro opremljena SVEŽIM proizvodima. Za sve koji su u Ns-u ili ga budu posetili preporuka je Goodlifens prodavnica zdrave hrane. (Kada je Beograd u pitanju već sam na instagramu i u postovima pominjala da mi je Viva Tref definitivno najbolja).
  • Kada su sušeni proizvodi u pitanju preporučujem ZaDruga proizvode. O njima sam još pre par godina slušala na tv-u a onda sam sasvim slučajno naletela i na njihove proizvode. Zavirite na njihov profil kao i na sajt . Kada su prodajna mesta u pitanju evo male pomoći Prodajna mesta
  • Za one koji žele da popiju napitak 100% voće moja preporuka su Go G/ godži sokovi. Glavni sastojak je bobica godži. Isprobajte kombinaciju jabuka + godži kao i narandža + godži. Za informaciju gde možete pronaći ove sokove klik ovde a za online poručivanje klik ovde
  • Za one koji nisu ljubitelji pripreme zdrave užine ili doručka moja preporuka je Tegla´s bar . U pitanju su zanimljive, originalne i posebne salate, hladne paste i poslastice u teglama. 
Uživajte u odabiru namirnica i pripremi hrane.
Hvala što me pratite.

Instagram: @milanassweetlife

Facebook: Sweet Life
error: Content is protected !!