Moja instagram motivacija i inspiracija :) instagram #8

Read Time3 Minute, 33 Second
“ Pored dvoje male dece i obaveza koje inače imaš ti pišeš blog i baviš se tim stvarima ?  „
“ Divim ti se kako pronalaziš vremena za sebe pored dece. „
“ Imaš vremena za pisanje bloga ! „
Ovo su rečenice koje sam u poslednjih par meseci čula nebrojano puta.
Pa, ja sam svemoguća mama ♈ ♌
Šalim se naravno. Sve se u životu postigne ako imaš volju i želju za tim. Majka sam dve devojčice koje su mi sve na svetu. Gledam da sam što više sa njima jer vreme leti i one brzo rastu ali opet ne želim da sebe stavim u drugi plan. Možda će me neko osuđivati zbog toga ali želim i ja da sam deo nečega. 
U svet “ blogovanja “ sam ušla još dok sam bila devojka (čitaj neudata ). To sam uradila da bih se oprobala u pisanju kao i radi neke zabave. Nakon nekog perioda sam ga zapostavila jer je došla na svet moja prva ćerka. Skoro sam osetila potrebu da se vratim pisanju i da ovo bude neki moj “ izduvni ventil“ , moj kutak gde ću iznositi neka svoja mišljenja, mesto gde ću možda upoznati još neku majku koja je ponosna na svoju decu.
Što se tiče praćenja drugih blogova tu sam bila aktivna sve vreme, počela sam u međuvremenu da pratim i neke youtube kanale ali i da se aktiviram na instagramu
Upravo sam na instagramu pronašla dosta profila iza kojih stoje ponosne majke, žene. Tu i ja spadam. 😍
Tada sam shvatila da nije greška to što radim. One su mi motivacija da nastavim i dalje. Odlučila sam da današnji post posvetim upravo njima.
 Naravno samo neke profile ću predstaviti jer ih ima stvarno puno.
            Marina Arnaut Perić ( Srbija ) veoma inspirativna mama koja me oduševljava na insta story-u. Žao mi je samo što sve to nestane za svega 24h inače bih iznova i iznova pregledala postove.  Glavni junak njenog instagram profila je Miha. Veoma veseo dečak koji me oduševljava svojom igrom. Kroz njen profil možete da vidite kako odrasta jedno malo biće koje je veoma uporno u nekim stvarima. Kao što sam gore pomenula i ja sam majka pa volim da gledam ovakve stvari. Ona je takođe neko ko ima svoj blog  mada ga je zapostavila u poslednje vreme. 
Malo mi je žao zbog toga jer verujem da bi i tamo bilo divnih stvari .  
           Nancy Kočiš Galetić ( Srbija ) majka dečaka Nikolasa. Sasvim slučajno sam otkrila ovaj instagram profil i ono što mi je zapalo za oko jeste presladak dečak i njegove okice. On uživa u svom carstvu igračaka koje mu priređuje majka koja takođe vodi blog i eto i ona ima vremena za sve nicolasandus.blog Sve pohvale za domaću blogerku / majku.
Tracey Atkin ( Novi Zeland ) ponosna majka 3 dečaka.  Glavno mesto na njenom instagram profilu zauzimaju deca.  Od skoro su dobili pojačanje. Sve pohvale, nije lako biti majka troje male dece. 
Jas ( Zapadna Australija ) majka dvoje dece- dečak i devojčica. Obožavam stil oblačenja njene dece. Nekako me podseća na starinska vremena. Takođe su deca nešto što dominira profilom. Pogledajte je ovde. Na profilu ima dosta slika na kojima njena deca spavaju ali iskreno oni su meni najlepši kada utonu u carstvo snova ❤❤❤
Ovaj profil mi je nekako pun ljubavi.

Kellie Pardoe (Novi Zeland ) savremena majka dečaka i devojčice. Rekla bih urbana mama 😊 I ovde su deca u centru zbivanja. Vesela atmosfera, ljubav i toplina majke  je ono što prati ovaj profil.
MOMSTERS profil je još jedan u nizu koji redovno pratim. Iza njega stoji predivna mama Sara koja ima sina Despota. Profil je namenjen svim mama, tetkama i onima koji žele da se uključe i postanu deo male porodice. Na profilu se obično priča o nekim temama vezanim za decu, život ali ni nas majke ne zapostavljaju. Ukoliko vas zanima posetite profil i vidite šta ima zanimljivo.  

Moram biti iskrena ali bilo mi je teško da odaberem samo neke profile.
Ukoliko imate neki predlog sličnog profila pišite.
Kako vam se sviđaju profili, da li neki od njih već pratite?
Hvala što me pratite.

Instagram: @milanassweetlife

Facebook: Sweet Life

10 thoughts on “Moja instagram motivacija i inspiracija :) instagram #8”

  1. Zaista divan izbor profila 🙂 Od navedenih pratim Marinu i zaista sam oduševljena radošću i veselošću njenih postova 🙂
    Takođe, preporučila bih ti i profil @miss.lendel jer se radi o jednoj divnoj mami dve ćerkice koja živi na Havajima, pa je tako i ceo profil veseo, a devojčice su preslatke 🙂

  2. Milana draga, moram reći da sam se zaista iznenadila (pozitivno) kada sam pročitala da si mama dveju devojčica. S obzirom na tvoj izgled, moram da ti cestitam, zaista si predivna a i tako izgledas tako da sam ubedjena u to da cete za par godina izgledati kao tri drugarice a ne mama i ćere. Hah zaista sma uzivala u postu, ove mame koje si nam predtsavila do sada nisam srela , ali sam odusevljena kako njihovim slikama tako tvojim postom.

    Gotičarka

  3. Hvala. A iskreno jedva čekam da malo odrastu i da nas tri krenemo u akciju švrljanja po gradu i da putujemo. doduše i sada smo non stop negde ali sve je drugačije kada malo odrastu. Drago mi je da ti se sviđa post. Pozdrav

Comments are closed.

error: Content is protected !!